السبت، 21 يناير 2012

بطاطس بيورية بالعصاج والخضراوات


بطاطس بيورية بالعصاج والخضراوات

المقادير
  بطاطس مسلوقة ومهروسة
عصاج

بسلة مسلوقة وجزر مبشور او ممكن مكعبات ويتسلق مع البسلة
ملح وفلفل وجوزة الطيب وزنجبيل بودر
بيضة
قطعة زبدة
نصف كوب كريمة لبانى 



الطريقة
نضيف البسلة والجزر على العصاج ونقلب على البارد طبعا
نهرس البطاطس وهى ساخنة وتتبل ونضيف لها البيضة والزبدة والكريمة  ونجهز صينية الفرن وندهنها بالسمن ونرشها بالبقسماط

 ونضع نصف مقدار البطاطس البيورية ونساويها باليد


 ثم نضع العصاج والخضراوات


 ثم باقى البطاطس البيوريه نعملها بكيس الحلوانى وردات  ونسقى الصينية بشوية زبدة سايحة ونرشها بالبقسماط خفيف وندخلها الفرن على درجة حرارة 250 من فوق وتحت


 وتقدم صينية البطاطس البيورية بالعصاج والخضراوات وبالف هنا خفيفة وجميلة ويا رب تعجبكم




0 comments:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español