الثلاثاء، 10 يناير 2012

شوربة الجمبرى والفيلية بالكريمة


شوربة الجمبرى بالكريمة ومعاها قطع سمك الفيليه وممكن جمبرى فقط
المقادير
جمبرى يقطع صغير
فيليه يقطع صغير
بصله و4فصوص ثوم
كريمة طازة
4ملاعق دقيق
كوب لبن وممكن الاستغناء عنه والاكتفاء بشوربة السمك
شوربة سمك
ملح وفلفل وكمون وجوزة الطيب وزنجبيل بودر

الطريقة
نشوح البصل والثوم ونضيف الجمبرى والسمك الفيلية




ونقلب ونعمل حفرة فى المنتصف ونضيف الدقيق ونقلب الكل








نضيف شوربة السمك وهى سلق الجمبرى ال عندنا ونصفيه كويس بالمصفاة



ونضيف الكريمة ونقلب






ونتبل بكل بهارتنا حتى الحصول على القوام المناسب للشوربة




واخر خطوة نضيف بقدونس او كرافس مقطع صغير جدا ويغلى غلوة ونطفى




ويقدم احلى شوربة جمبرى بالكريمة خطيرة لازم تجربوها ومتنسوش تدعولى 








1 comments:

وااااااااااااااااااااااااااو تحفه طبعا ولازم تطلع حلوة مدام انتى اللى عملاها يا قمر

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español