الأحد، 22 يناير 2012

ارز بالبشاميل روعة



ارز بالبشاميل روعة


المقادير


ارز ابيض مستوى عادى


بشاميل


عصاج


بسلة وجزر مسلوقين


جبنة موتزاريلا وممكن الاستغناء عنها


قطعة زبدة



الطريقة




 ندهن الصينية  بالذبد ونضع قليل من البشاميل


 ثم نضع نصف الارز ونساوية باليد


 نضع العصاج المخلوط بالبسلة والجزر ونساوية جيدا


 ثم نضع شوية بشاميل وجبنة موتزاريلا


 ثم نضع باقى الارز


 ونضيف باقى البشاميل




 ثم نضع جبنة موتزاريلا على الوجه وقطع من الزبدة


وتخرج من الفرن بالشكل دا حلوة اوى جربوها


وشكلها من الداخل



ويقدم وبالف هنا



2 comments:

رائع بجربه ان شاء الله

تسلم ايدك حجربها ربنا يكرمك

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español