الخميس، 5 يناير 2012

ارز بخضار سوتيه على البخار

 ارز بخضار سوتيه على البخار
المقادير
ارز ابيض
خضار مشكل
ملح وفلفل وسمن
الطريقة
نعمل الارز ابيض عادى بلبن او شوربه او ماء بمرقة دجاج ذى ما تحبى



 ضعى مصفاة فوق حلة الارز وفيها خضار مقطع جوليان  عندك جزر بطاطس الموجود
وملحيه وعليه سمن وقلبى وغطى الحلة



 حتى يستوى الارز نجد الخضار استوى ويقدم بالطريقة دى (1)وكان معه ملوخية وشوربة بها لسان عصفور


  وبالف هنا
او ممكن يقطع قطع صغيرة الجزر والبطاطس وعليها ملح وسمن ونفس الطريقة



ويقدم الارز بالطريقة دى(2) ايه رايكم



او يقدم هكذا(3)



او هكذا( 4)
اى الطرق اعجبتكم 1 ام 2 ام3 ام4 عايزة اعرف رايكم 


1 comments:

تسلم ايدك رقم 2 حلوه و 3 برده

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español