الجمعة، 20 يناير 2012

بيتزا باشكال مختلفة 4


بيتزا باشكال مختلفة 4 
بيتزا بالمشروم محشية الاطراف بالجبنة
المقادير 
موجودة فى بيتزا باشكال مختلفة1



نفرد جزء من العجينة ونقطع الاطراف بالشكل دا



ونطبقها وندخلها فى صينية مدهونة بالزيت


 ونضع على الاطراف جبنة شيستر شرائح نقطعها طوليا ونقفل عليها 
ونضع صلصة وجبنة موتزاريلا

 ونضع طماطم وفلفل اخضر وبصل وزيتون 
وحشوتنا هنا مشروم ونضع جبنة تركى



 وندهن الاطراف بالبيض ونرشها بالسمسم وحبة البركة


 وندخلها الفرن على درجة 200
 حتى تستوى قليلا ثم نضع جبنة موتزاريلا على الوجه ونضع البيتزا تحت الشواية وتقدم بالف هنا










1 comments:

المنافسه شديدة بين سوزان وسوزان بصراحة الاربعه احلى والذ من بعض فى الشكل واكيد فى الطعم تسلم ايدك واختياراتك

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español