الجمعة، 20 يناير 2012

بيتزا باشكال مختلفة 2



المقادير موجودة فى بيتزا باشكال مختلفة1




نفرد جزء من العجينة بشكل دائرى 


 ثم نضعها بصينيةا البيتزا المدهونة بالزيت




 نضع الصلصة ثم نضع سلطانية بالمنتصف ثم نضع الطماطم والبصل والفلفل الاخضر والزيتون


 ثم نضع الحشوات وهنا عملت 3 حشوات مختلفة مشروم وسدق وتونة 


 ثم نضع جبنة تركى

ثم نبعد السلطنية المنظر روعة

 
نقطع العجينة بالمنتصف بالشكل دا والصورة شرحه نفسها

ايه رايكم خطيرة ندهنها بالبيض ونرشها بالسمسم وحبة البركة

 بالشكل دا ونضع جبنة موتزاريلا على الحشوات وندخلها الفرن



وتقدم احلى بيتزا بالف هنا ووضعت الباقى من الصلصة طعمها حلو اوى وتقبلوا تحياتى












0 comments:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español