الاثنين، 9 يناير 2012

جمبرى وارز صيادية

ارز صيادية بالجمبرى
المقادير
جمبرى بقشرة
طماطم
بصل
ثوم
ملح وكمون وشطة اختيارى
ارز

الطريقة
هنشرحها مع الصور
نحضر الجمبرى




ننضف الجمبرى بشق ظهره واخراج السلسلة منه




ونغسله بالماء فقط ونضع باناء الطهى ونضيف عليه الطماطم والبصل والثوم والتوابل







وكدا استوى الجمبرى مبيخدش وقت كتير على النار وانا مزودة الماء عشان هعمل به الارز وكمان الشوربة



نحمر بصلة ونضيف عليها شوربة سلق الجمبرى ونعيرها حسب عدد اكواب الارز  ولما تغلى والماء يغمق من البصل المحمر نصفيه عشان نحصل على ماء للارز نظيف تماما ولونه بنى يعمل احلى ارز صيادية
ونملح ونضيف الارز المغسول ونقلب ونغطى الارز حتى يستوى


ونغرف الارز ونجمله بوجدات الجمبرى ويقدم بالف هنا



4 comments:

رووووووووووووووووووووووووعه انا بموووووووووووووووت فيه تسلم ايدك يا احلى شيفه

الله يكرمك يا رشا منحرمش منك يا جميل

ياعينى على اكل الاسكندرانيه مافيش احلى من كدة

الله عليكى تسلم ايدك غاليتى

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español