الجمعة، 20 يناير 2012

بيتزا باشكال مختلفة 3

بيتزا باشكال مختلفة 3
المقادير موجودة فى بيتزا باشكال مختلفة1

نحضر الصينية وندهنها بالزيت ونضع بها كيس حرارى فتحته من الجانبين ووضعته بالصينيه ودهنته بالزيت ورشيتة دقيق 

ونفرد جزء من العجينة 



ويكون مساحة العجينة متساو مع الصينية بالشكل دا


 ونلف جزء من العجينة رول ونقطعة بالشكل دا


 ونحشى الاجزاء هنا انا حشتها واحدة سدق 


 والاخرى جبنة كيرى


 وهنا حشيت كل كور البيتزا ال هنجمل بها بيتزتنا


ونضع البيتزا بالصينية ونضع عليها الصلصة بالشكل دا 

 وندهن الاطراف بالبيض


 ونرص على الاطراف الكور المحشية
وندهنها بالبيض ونرش عليها سمسم وحبة البركة


 ونضع جبنة موتزاريلا


 ثم طماطم وفلفل اخضر وزيتون وبصل


 وهنا حشوتنا هى مشروم


 ثم نضع جبنة تركى وندخلها الفرن على درجة 200 فى الرف الوسط ونتركها حتى تستوى ثم نضيف جبنة موتزاريلا ونشعل الشواية حتى يحمر وجهها


وبتخرج من الفرن بالشكل دا والكيس الحرارى بيخليها سهل خروجها من الصينية روعة الحقيقة
فكرة البيتزا عليها كور بالشكل دا من صديقتى صافى ام عمرو وفازت بها فى مسابقة اجمل طبق على الفيس بوك وكانت فعلا تستاهل لانها حلوة اوى وشيك وتعجب الاطفال والكبار شكرا صافى


ودا شكل مقرب لها خطيرة لازم تجربوها
بالف هنا
 شايفين الكورة من جوا هشة وخفيفة اذاى مثل العيش الفينو بالظبط مع تحياتى






0 comments:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español