الجمعة، 13 يناير 2012

تورتة البسكويت بالكستر والجيلى

تورتة البسكويت بالكستر والجيلى
حلوة اوى جربوها هتعجبكم
المقادير بسكويت سادة
كستر
جيلى فراولة
فراولة
للحشو
مقادير كريمة الكريم كراميل
كوب كريم شانتية او 2(كيس دريم  ويب)
2كيس بودر الكريم كراميل 
2علبة كريمة لبانى طازة
2كوب ماء وكوب لبن







نضرب مقادير كريمة الحشو معا ونجهز الكستر ونجهز الجيلى نعملة بكوب ونصف فقط وليس اتنين عشان يكون تقيل ويمسك بسرعة




الطريقة
نضع مقدار من كريمة الحشو بقاع الصينية




نرص وحدات البسكويت بالقاع والاجناب بالشكل دا




نضيف كريمة الحشو عليها 
ونكرر العملية حتى خمس ادوار من البسكويت




نضع باقى الكريمة على الكستر فتبقى شوباسترى




نضع الخليط على وجه الصينيه وتدخل الثلاجة لمدة 3ساعات او الفريزر لو مستعجلين




ونرص وحدات الفراولة اوموز الموجود




ونصب عليها الجيلى البارد وليس ساخن وتدخل الثلاجة لمدة 3ساعات وتقدم



تورتة البسكويت بالكستر والجيلى




وبالف هنا حلوة اوى لازم تجربوها حلى سريع ولذيذ 





3 comments:

هالله هالله على تورته التريفل وطعمها البدعه دى تورته ملهاش حل تسلم ايدك عليها ياقمر

الله على الجمال بجد ملهاش حل تحفه تسلم الايادى الحلوة

جميله بس الولاد مردوش يكلوها ساقعه جدا فانصح الصنف دا فى الصيف

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español