الثلاثاء، 24 يناير 2012

سويسرول منقط بالشيكولاته الشيبس


سويسرول منقط بالشيكولاته الشيبس


المقادير


3بيضة


3/4كوب دقيق


نصف م مبودر


فانيليا


2معلقة اكل ماء ساخن


1/4كوب سكر


شيكولاتة شيبس


مربى للحشو


او كريمة شيكولاتة


او كستر كما تفضلى



الطريقة 

ندهن صينية السويسرول بالسمن ثم نضع ورقة الزبدة وندهنها ايضا

 نرص وحدات الشيكولاتة الشيبس خطوط جنب بعض بالشكل دا

 نصب عليها خليط السويسرول بحرص


 نظبط الصينية كويس ونظبط الاطراف وندخلها الفرن 180 درجة لمدة15ق وممكن اقل تابعى بعد 10 مبتخدش وقت عشان خفيفة اوى


 لما بتطلع من الفرن بنشيل الورقة منها بحرص عشان الشيكولاتة متطلعش ونلفها سويسرول ونحطها بورقة زبده اخرى ونلفها بفوطة مبلولة ونتركها ساعة ثم نحشيها مربى او اى حشوة تفضليها


 وكدا بتكون جاهزة يجمل الطبق عشان مش هنجمل السويسرول لان الشيكولاتة مجملاه ايه رايكم
ويقدم بالف هنا



0 comments:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español