الثلاثاء، 24 يناير 2012

فطاير بالكستر روعة

فطاير بالكستر روعة

المقادير 

عجينة البيف باسترى

كستر

كريز


الطريقة

عجينة البيف باسترى مقسمة الى شرائح كل شريحة نقطعها بالقطاعة او كوباية بالشكل الدائرى دا

ونخبزها فى الفرن بعد دهنها بالبيض من الوجه فقط ونعمل حفرة فى المنتصف بسيطة 

وعند خروجها من الفرن بعد ما تبرد تحشى بالكستر وتجمل بالكريز وتقدم 



0 comments:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español