السبت، 31 ديسمبر 2011

الارز بالبسلة والجزر والبطاطس واللحمة

الارزبالبسلة والجزر والبطاطس واللحمة
طبعا ممكن تسلقى البسلة والجزر والبطاطس معا نصف سلقة وكذلك اللحمة
بس انا النهردة اخذت شوية من طاجن البسلة باللحمة بعد ما غليته على النار وكنت هدخله الفرن 









 دى حلة الارز بالكهربا اكشن اول مرة عقبالكم
حلوة اوى ومريحة


نظرة على الحلة من الداخل وضعت شوية البسلة واخواتها وقطع اللحم بقاع الحلة



 ثم نضع الارز المغسول بحسب عدد افراد الاسرة
وطبعا كنت متبلة الارز ملح وفلفل برة عشان مقلبش جوا الحلة
عشان عايزة البسلة واخواتها بالقاع


واضفت الماء على قد الارز ودى الكوباية المخصوص مع الحلة
وممكن اضافة شوربة او  ماء مغلى بمرقة دجاج


 بالشكل دا


ونغطى الحلة ونشغل



وهنا لما استوى تمام حوالى 20دقيقة  ونسقيه بالسمن وتظل الحلة شغالة بس على زرار الورم يعنى يفضل دافى لحد ميعاد الاكل

 
 ونقلب الارز بطبق التقديم


 ويقدم انا زودت الكوك بعد ما خلص شغلته تانى عشان اخد القعر الاحمر داوبقى شكله زى البرام
ايه رايكم كان خطير


2 comments:

أه بجد خطيررررررررر .... ما شاء الله
تسلم ايدك وايد الحلة الجديدة

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español