الأربعاء، 14 ديسمبر 2011

شاورمة الفراخ وارز بالكارى

مقادير شاورمة الفراخ

بصل وفلفل الوان وطماطم والكل يقطع جوليانو جوانح يعنى
ملح وفلفل وبهارات وجنزبيل وجوزة الطيب وشمر وثوم وصويا صوص او خل حسب المتوفر وينقع من الليل فى الخلطة دى او ساعة

طريقة سريعة لو مستعجلة شوحى البصل مع الجنزبيل البودر وانزلى بالفراخ المقطعة جوليانو ونقلب لحد ما تشرب مائها 




تبلى بالملح والفلفل والبهارات وجوزة الطيب  والشمر والصويا صوص والثوم المفروم ونقلب ثم ضيفى الفلفل الالوان والطماطم ولو حبه فلفل اخضر حامى ويقلب وشمى الريحة جنانونقلب  ونتركة حتى يستوى ويشرب ماؤة

ويقدم شاورمة فراخ مع الارز بالكارى وشوربة كريمة وبالف هنا
ايه رايكم اتفضلم معانا




2 comments:

تسلم ايدك الحلو يصنع كل حلو

شكرا سماح ربنا يكرمك منورة هنا وهناك يا حبيبتى

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español