السبت، 17 ديسمبر 2011

سويسرول


 سويسرول 
المقادير 
5بيضة
كوب دقيق
كوب سكر سنترفيش
ربع كوب نشا
فانيليا
م ك مبودر
ذرة ملح
3 م ك ماء
الطريقة نضرب البيض مع السكر ثم الماء والفانيليا ثم الدقيق المنخول مع النشا والمبودر والملح ويوضع
الخليط بصينية مدهونة وعليها ورقة زبدة وتدخل فرن ساخن على درجة حرارة 180درجة لمدة ربع ساعة




 وهنا خرجت من الفرن توضع على فوطة مبلولة ومعصورة كويس وتلف سويسرول وتدخل الثلاجة ساعتين



وتخرج من الثلاجة وتفرد بحذر 



 ونضعها على ورقة الومنيوم مرشوشة بالسكر


وتدهن مربى



ثم كريم شانتية



 وممكن نضع طبقة اخرى من كريم شانتىة الشيكولاتة حسب الرغبة


 ونلف سويسرول بورقة الفويل وتدخل الثلاجة ساعة



 ثم نزوقها بالكريم شانتية




ودا شكلها 



سويسرول بالكريمة والمربى اتفضلم معانا بالف هنا



0 comments:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español