الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

التراميسو الايطالى


 التراميسو الايطالى


 المقادير 
بسكويت شاى
2علبة قشطة
علبة دريم ويب
جبنة ماسكربونى او اى جبنة كريمى بدون ملح
2م نسكافية
كاكاو
برش شيكولاتة

الطريقة
نخلط النسكافية مع 2كوب ماء ساخن ونبل البسكويت بالنسكافية بعد  ما يبرد  وممكن قهوة بدل النسكافية
ونحضر صينية بيركس او تيفال اى صينية ونغطيها بكيس البلاستيك ونرص البسكويت به



 هنا كل المكونات النسافيه والكريمة والاحمر دا شربات كريز حبيت اغير واعمل بسكوتة حمرا والاخرى بالنسكافية بالشكل دا



 انا طبعا وضعت البسكويت على وشه لاسفل عشان فى النهاية لما اقلبه يكون وش البسكويت من فوق



 
نضع خليط الكريمة على البسكويت ونكرر العمليه دى حتى انتهاء حرف الصينية او ما يعادل اربع طوابق من البسكويت



 
دا شكل الطبقات بنلف عليها الكيس وندخل الصينية الثلاجة عددة ساعات او بالفريزر ساعة







 هنا طلعناه من الفريزر وشلنا الكيس من عليه وقلبنا الصينية على طبق او صينية التقديم ويرش عليها الكاكاو انا فضلت يشوفوا شكلها


يقدم التراميسو بايطاليا بعد رش الكاكاو عليه بالشكل دا




 
الاحمر دا من شربات الكريز ودا الجديد ال انا ابتكرتة الوصفة معمولة بالبن او النسكافيه فقط



ويقدم بالهنا والشفا التراميسو الايطالى




0 comments:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español