الاثنين، 20 فبراير 2012

تريفل بالبسكويت ولا اسهل من كدا

تريفل بالبسكويت 

المقادير

 بسكويت شاى
فراولة 
شيكولاتة فارمسيلى وكريز وممكن الاستغناء عنهم

مقادير الكريمه


باكو جيلى احمر او اى لون تفضلى
ربع كوب كريم شانتية بودر
2جبنة كيرى
كيس كريم كراميل
ربع كوب سكر
ربع كوب لبن ونصف كوب ماء 



الطريقة


نضرب المكونات الكريمة كلها معا ونعمل الجيلى ونتركه يبرد
ونحضر الكاسات ونضع بها بسكويت وقطع الفراولة ونضع نصف الكاس جيلى



 ثم نضع كريمة ونساويها على اطراف الكاس



 ونعمل وردات على وجه الكاس ونجملها بالكريز والشيكولاته الفارمسيلى






ايه رايكم اختارى الكاس ال يعجبك وبالف هنا





1 comments:

ربع كوب كريم شانتية بودر
2جبنة كيرى
كيس كريم كراميل
ربع كوب سكر
ربع كوب لبن ونصف كوب ماء
هيه ديه طريقه الكريمه والجلي بنعمله بوحده يعني صح كده ؟؟

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español