الثلاثاء، 21 فبراير 2012

صينية سمك بالزيت والليمون

صينية سمك بالزيت والليمون

المقادير

 اى نوع سمك تفضلى هنا عندنا سمك بلطى
2حبة بطاطس
ليمون وكمون و ملح وشطة حسب الرغبة 
طماطم وبصلة وخضرة وثوم
زيت 

 
الطريقة 

ننظف السمك ونغسله كويس ونضع عليه خل لحين تحضير الحشوة  ونعمل به شقوق ثلاث ونتبل السمك من بره بالملح والكمون والليمون ونحشية من جوه بطماطم وبصل وخضرة الكل مقطع صغير وثوم مفروم وملح وكمون وشطة
وعليهم عصرة ليمون
ونرص السمك بصينية الفرن فيها ورق فويل ومدهونة بالزيت ونرص حول السمك البطاطس المتبلة بالملح والكمون  والليمون والخضرة او بقدونس والثوم والزيت
ونعصر على كل الصينية ليمون ورشة زيت وتدخل الفرن من فوق وتحت وتقدم مع ارز احمر وطبق السلطة وبالف هنا ونشوف مع بعض الصور




 ويقدم بالف هنا ريحته وطعمه جونان 




1 comments:

ايه الجمال والروعة دى تسلمى ياغالية

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
中文(简体) Português English (US) Français Deutsch Italiano 日本語 한국어 Русский Español